Over

Mijn verhaal

Ik ben Sharon, wat begon als een hobby is uit gelopen tot mijn werk. In 2012 is het allemaal begonnen, net als ieder ander had ik een taart nodig voor mijn eigen verjaardag. Mijn plan was om zelf een taart te maken en niet een kant en klare taart te kopen. Ik vond dit zo leuk dat ik steeds meer spullen ging kopen en steeds meer taarten ging uitproberen.

In 2016 durfde ik mij te laten zien in het programma “Ja ik wil een taart”. Wat was dat spannend zeg! Na een paar jaar thuis aan de keuken tafel te hebben gewerkt heb ik in begin 2017 de knoop door gehakt voor een eigen werkruimte.
Hier maak ik tot de dag van vandaag met alle liefde en plezier uw taarten!

Missie & Visie

Kwaliteit

Producten van de beste kwaliteit voor het beste resultaat.

Origineel

Er is er maar 1, geen taart is hetzelfde.

Dagverse taarten

Alle taarten worden vers gemaakt en zijn nooit ouder dan een dag.

Sharon Steenkamp

Eigenaar

Welkom bij Patisserie de Luxe
Ik ben Sharon en mijn moto is :
Vraag het en ik maak het !
Hoe leuk is het als u een persoonlijke verjaardagstaart op tafel kan zetten of een babyshower taart kado kan geven.  

Voor elke gelegenheid die gevierd kan worden maak ik een taart.

Van bruidstaart tot babyshowertaart, van verjaardagstaart tot sweet table. 

Kom maar op! Ik ga geen uitdaging uit de weg.